İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Yaşam 25 Mart 2023 125 Görüntüleme

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MUHARREM KASAPOĞLU VE VALİ ALI HAMZA PEHLİVAN İLK İFTARI KYK ÖĞRENCİ YURDUNDA MİSAFİR ETTİĞİMİZ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, Valimiz Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan Ramazan ayının ilk iftarını, Yenişehir ilçemizde bulunan KYK Kız Öğrenci Yurdunda misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımız ile birlikte yaptı.
Bakan Kasapoğlu ile Vali Pehlivan, vatandaşlarımız ile görüşerek hasbihalde bulundu. Art arda yaşanan depremler nedeniyle zor süreçten geçildiğini belirterek, afette yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Bakan Kasapoğlu, kendilerini sofralarında ağırlayan vatandaşlara teşekkür ederek, “İnşallah bu zor günleri tıpkı bugün ve bugüne kadar olduğu gibi omuz omuza el ele vererek, yaralarımızı sararak, onararak birlikte atlatacağız.” dedi.

“Tüm imkanlarımızla yanınızdayız.”
Devlet olarak afetten etkilenenlerin yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Bakan Kasapoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Elbette devlet olarak en başından beri süreçleri en iyi noktaya götürene kadar yanınızda olacağız. Bu yurt, gençler, üniversite öğrencileri için yapılmış bir yurt ama hamdolsun zor zamanlarda bu ülkenin tüm evlatları için. İşte burada 7’den 70’e vatandaşlarımız var. Bir yuva olduğunu gösterdi. Biz de sizleri en güzel şekilde bu süreçte ağırlamanın gayretindeyiz. Ne gerekiyorsa başta değerli gençlerimiz, büyüklerimiz olmak üzere yaraları sarma, daha mutlu günlere yürüme adına tüm imkanlarımızla yanınızdayız, yanınızda olacağız.”
Bakan Kasapoğlu ile Vali Pehlivan; öğrenci yurdunda misafir edilen 4.986 depremzede ve 647 öğrencimizin sağlık, gıda, giyim, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetler ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den bilgiler alarak Sosyal Markette incelemelerde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Vali Pehlivan, iftardan sonra açık havada bir araya geldiği depremzedelerle çay eşliğinde sohbet etti.
Yapılan iftar programına Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, KYK Genel Müdürü Recep Ali Er, Gençlik ve Spor Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Erdinç Karagöz, İl Gençlik Spor Müdürü Ökkeş Demir, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir ve yurt yöneticileri katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster