İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kültür, Yaşam 25 Mart 2023 117 Görüntüleme

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MUHARREM KASAPOĞLU, VALİ ALI HAMZA PEHLİVAN İLE BİRLİKTE AKKUM GENÇLİK KAMPINDA MİSAFİR EDİLEN AFETZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, Valimiz Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akkum Gençlik Kampı’nda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret etti.
Bakan Kasapoğlu ile Vali Pehlivan, vatandaşlarımız ile görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, depremde yaralananlara acil şifa, vefat eden yakınları için başsağlığı diledi.
Bakan Kasapoğlu ile Vali Pehlivan; Gençlik Kampı’nda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın sağlık, gıda, giyim, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetler ile ilgili Gençlik Kampı Sorumlusu Havva Güven’den bilgiler aldı.
Ziyarete Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, KYK Genel Müdürü Recep Ali Er, Gençlik ve Spor Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Erdinç Karagöz ve Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de iştirak etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster