Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 9 Ekim 2024 25 Görüntüleme

FATİH YILDIRIM AKKOZA MEDYA AÇIK OTURUM CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLDU

Fatih YILDIRIM: “MHP TARSUS’TA KARDEŞLİĞİN VE BARIŞIN TEMİNATIDIR”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, 9 Ekim Çarşamba günü Akkoza Medya “Açık Oturum” Programımızın canlı yayın konuğu oldu. YouTube ve Facebook platformlarından eş zamanlı olarak yayınlanan programda, Başkan Fatih Yıldırım, MHP’nin Tarsus’taki çalışmaları, yerel yönetimle ilgili sorunlar ve güncel konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP’nin Tarsus’taki faaliyetlerinin yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Yıldırım, partinin Tarsus’ta güçlü bir üye tabanına sahip olduğunu vurguladı. MHP’ye gönülden bağlı olduklarını ifade eden Yıldırım, partinin sahadaki aktif çalışmalarına dikkat çekti.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odasına haciz gelmesiyle ilgili soruya da cevap veren Başkan Yıldırım, belediyeden emekli olup parasını alamayan kişilerin alacaklarının bir an önce ödenmesi gerektiğini belirtti.
Ayrıca, geçtiğimiz seçimlerden sonra yaptığı “Hak etmediğimiz bir sonuç aldık” açıklamasını yapan Yıldırım, seçimi kazanmayı hak ettiklerini, ancak 52 bin seçmenin sandığa gitmemesinin seçim sonuçlarını olumsuz etkilediğini dile getirdi.
Halkın şikayet ettiği konulara değinen Başkan Yıldırım, faturalara yansıyan katı atık bedelleri, belediye ekmek fabrikasındaki yüksek ekmek fiyatları ve Tarsus’taki uyuşturucu sorununun en çok gündeme getirilen problemler arasında olduğunu ifade etti.
Başkan Fatih Yıldırım, Tarsus İdman Yurdu’nda başkanlık yaptığı dönemde takımın başarılı olduğunu, ancak kendi dönemlerinden sonra takımın hızla çöküşe geçtiğini belirtti. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan döneminde 13 başkan değişikliğinin yaşandığını belirten Yıldırım, bu durumu “anormal” olarak nitelendirdi.
Tarsus’un il olmasına ilişkin şahsi görüşlerini de paylaşan Başkan Yıldırım, önceki Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın bu konuda yanlış stratejiler uyguladığını, ancak MHP olarak Tarsus’un il olmasına destek verdiklerini açıkladı.
Başkan Fatih Yıldırım, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve Başkan Yardımcısı Ali Uyan’ın önceki dönem Tarsus Belediye’sinin 5 yıllık siyasi sorumluluğunu üstlenmeleri gerektiğini ve hatalı olanların yargıya intikal ettirilmesi gerektiğini, halka hesap verilmesi gerektiğini vurguladı.
Ayrıca, meclis toplantılarında kendi meclis üyelerinin Tarsus’un sorunlarının dile getirdiğini ve doğrusunun da bu olduğunu vurgulayan Başkan Yıldırım, Dem Partisi meclis üyesinin Selahattin Demirtaş’a selam göndermesinin yanlış olduğunu ifade etti.
Canlı yayında izleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Fatih Mehmet Yıldırım, Tarsus halkının merak ettiği sorunlar ve projeler hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
* Canlı Yayın Programımızın tamamını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz ;

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster