Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 22 Ocak 2024 71 Görüntüleme

Fatih Mehmet YILDIRIM :”Tarsus’a,Tarsus Sevdalılarına Yürekten Sevgilerimizi ve Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz”

MHP Tarsus İlçe Başkanı Yıldırım: “Yoğun İlgiye Teşekkür Ediyoruz”

Tarsus’ta Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ı coşkulu bir kalabalıkla karşılayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, yapılan etkinlik hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, dün Batı Gişeleri’nde gerçekleşen karşılama programının ardından MHP İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nın adeta bir mitinge dönüştüğünü belirterek, şunları söyledi: “Siz değerli hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ve teveccühleriyle karşılama programımız konvoyumuza, adeta bir mitinge dönüşen Aday Tanıtım Toplantımız ise muazzam bir coşkuya sahne oldu.”

 

Özellikle trafikte yaşanan aksaklıklar ve yüksek sesle ilgili özür dileyen Yıldırım, “Trafikte yaşanan herhangi bir aksama oldu ise ya da yüksek ses neticesinde bir rahatsızlığa sebep verdiysek, çok kıymetli hemşehrilerimizin affına sığınıyor, özürlerimizi kabul etmelerini temenni ediyoruz” dedi.

Yıldırım, programlarına katılım gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, katılamayan ancak desteklerini esirgemeyen gönüldaşlarına da ayrı ayrı şükranlarını iletti. Cumhur İttifakı paydaşı Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gönül veren vatandaşlara da teşekkür eden Yıldırım, “Heyecanımıza ortak olan tüm sivil toplum kuruluşlarına, emniyet teşkilatımıza, basın mensuplarına ve Tarsus sevdalılarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, yürekten sevgilerimizi ve sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster