Ana Sayfa Gündem, Kültür, Sağlık, Tarsus, Yaşam 10 Mayıs 2023 155 Görüntüleme

“ EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR “

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla; Tarsus Kaymakamlığı, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Tarsus Engelliler Platformu işbirliği ile 10.05.2023 Çarşamba günü saat 10.00 ‘da Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.
Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ‘nin açılış konuşmasının ardından, Tarsus Engelliler Derneği Platformu Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mız eşliğinde Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından çelenk sunma töreni sona erdi.
Çelenk Sunma Töreninin bitiminden sonra Tarsus Belediyesi Bando Takımı eşliğinde Tarsus Yarenlik Alanı’na “ Engelsiz Tarsus Yürüyüşü “düzenlendi.
Tarsus Yarenlik Alanı’nda ise Engelliler Platformu gösterileri ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster