Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 16 Ocak 2024 51 Görüntüleme

Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım’dan, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a Ziyaret

Tarsus’ta yerel seçim hazırlıkları kapsamında Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım, Deva Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı ziyaret etti

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım ve ilçe yönetimi ile bir araya geldik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Ramazan Yıldırım ise, ziyaretin dostane bir atmosferde geçtiğini belirterek, “Tarsus Belediye Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan bey ile bir araya geldik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.” diye ekledi. Ziyaretin ardından başkanlar, elde edilen karşılıklı olumlu izlenimlerle birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak ayrıldılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster