Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 2 Mart 2024 33 Görüntüleme

ÇYDD TARSUS ŞUBESİ’NDEN ANLAMLI BULUŞMA “SEVGİ, DOSTLUK ve DAYANIŞMA KAHVALTISI”

Tarsus’ta Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şubesi, “Sevgi, Dostluk, Dayanışma Kahvaltısı” etkinliği düzenledi
Etkinlik, ÇYDD Başkanı Ferda Aras’ın Başkanlığı ve organizasyonuyla gerçekleşti ve 2 Mart 2024 Cumartesi günü Tarsus Toy Bahçesi’nde yapıldı.
“Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi” olarak tanımlanan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Tarsus Şubesinin Başkanı Av. Ferda Aras ve Yönetim Kurulu üyeleri, el ve gönül birliği içinde geleneksel kahvaltıya ev sahipliği yaptı.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, Meslek Odaları Başkan ve üyeleri, STK Başkan ve Üyeleri, iş insanları, dernek üyeleri ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, yoğun ilgi gördü.
Başkan Ferda Aras, gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek, katılımcılar arasında oluşan samimi ortamın önemine vurgu yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster