Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 9 Eylül 2024 36 Görüntüleme

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 101 YAŞINDA

CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin : “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Emaneti Partimiz 101 Yaşında, Kutlu Olsun”
CHP’nin 101. Kuruluş Yıldönümünde Tarsus’ta Tören Düzenlendi
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 101. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, CHP Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından 9 Eylül 2024 Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi.
Tören, sabah saat 10.00’da başladı
Ancak etkinlik, partililerin CHP Tarsus İlçe Binası önünde sabah 09.30’da toplanarak Cumhuriyet Meydanı’na doğru yürüyüş yapmasıyla başladı.
Düzenlenen yürüyüşte, coşkulu bir kalabalık, CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’in kazanımlarını anmak için bir araya geldi.
Tören alanına varıldığında, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı hep birlikte okundu.
Ardından CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi
 Başkan Selahattin Şahin, konuşmasında CHP’nin köklü tarihine, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarının önemine vurgu yaptı.
Tören Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan “Atatürk Anıtına Çelenk Sunma” töreninin ardından heyet, CHP’nin kuruluş tarihi ve misyonunu anlatan bir belgeselin gösterimi için TADEKA Binası’na geçti.
Katılımcılar burada Cumhuriyet tarihini ve partinin geçmişten günümüze yolculuğunu izleme fırsatı buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster