Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 27 Mayıs 2024 55 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarsus’ta ki Kazada Hayatını Kaybedenler İçin Başsağlığı Diledi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarsus’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. İlgili makamlarımız, kazaya dair gerekli tahkikatı ivedilikle başlatmışlardır. Vefat eden vatandaşlarımızın ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar için başta aileleri olmak üzere milletin başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yetkililerin kazayla ilgili gereken incelemeleri yapmak üzere çalışmalara başladığını da belirtti. Kazanın detaylarına dair henüz net bir bilgi verilmezken, yetkililerin tahkikatın sonuçlarını kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Türkiye genelinde trafik kazalarının önlenmesi ve güvenliği sağlamak adına alınacak tedbirlerin önemi bir kez daha vurgulanırken, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve tüm Türk milletine başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster