Ana Sayfa Gündem, Siyaset, Tarsus, Yaşam 31 Ocak 2024 49 Görüntüleme

CUMHUR İTTİFAKI MHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT TAT AKKOZA MEDYA GRUBUMUZU ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, MHP Tarsus ilçe Başkanı Fatih Yıldırım ve Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar Akkoza Medya’yı ziyaret ederek, Ceo’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile görüştü.
Akkoza Medya Stüdyosunda gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat ve İlçe Başkanları Fatih Yıldırım ve İlker Uyar ile Yaklaşan yerel seçimler üstüne ve memleket üstüne sohbet gerçekleştirildi.
 
Ceo’muz Hasan Selenoğlu Cumhur İttifakı MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat’a, MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım’a ve Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster