Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 5 Haziran 2024 47 Görüntüleme

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği’nden Akkoza’ya Ziyaret

Kısa adı ÇUGİDER olan Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Tarsus Şube Başkanı İbrahim Enes Yalçın, Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yalçın’a Tarsus Belediye Meclis Üyesi ve Divan Katibi Selçuk Aykut ile Gönder Tarım İş İnsanı Vedat Gönder eşlik etti.
Ziyaret sırasında ÇUGİDER heyeti, Akkoza Medya Rejisörü Erdal Alakaş ile bölgemiz Çukurova’nın ve güzel kentimiz Tarsus’un gündemi hakkında sohbet etti.
Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Tarsus Şube Başkanı İbrahim Enes Yalçın, önümüzdeki günlerde Tarsus’ta dernek olarak bir kokteyl düzenleyecekleri bilgisini verdi.
Akkoza, Ziyaretten Dolayı Teşekkür Etti
Akkoza Medya Rejisörü Erdal Alakaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ÇUGİDER Tarsus Şube Başkanı İbrahim Enes Yalçın’a, Tarsus Belediye Meclis Üyesi ve Divan Katibi Selçuk Aykut’a ve Gönder Tarım İş İnsanı Vedat Gönder’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster