İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor, Yaşam 6 Haziran 2023 93 Görüntüleme

ÇOCUKLAR HEM YARIŞTI, HEM DOYASIYA EĞLENDİ

TOROSLAR İFET ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Toroslar Belediyesinin, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Toroslar İfet Çocuk Oyunları Şenliği’nde binlerce çocuk doyasıya eğlendi.

İlçedeki okulların katılımıyla gerçekleştirilen İlkokul Fiziksel Etkinliklerde (İFET); Bayrak Koşusu, Fasulye Torbası Atma, Halat Çekme, Çift Ayak Sıçrama ve Koordinasyon Parkuru yarışları yapıldı.

Yarışmalar çekişmeli mücadelelere sahne olurken, müsabakalarda öğrenciler, bir ekip olarak hareket ederek becerilerini ortaya koydu.

Akbelen Mahallesi’ndeki stadda yapılan etkinliğe veliler de yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar sahada ter dökerken aileleri de tribünde aynı heyecanı yaşadı ve alkışlarıyla destek verdi. Animatörlerin de renk kattığı etkinlikte çocuklar, geleneksel çocuk oyunlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

DERECEYE GİREN SPORCULARA KUPA VE MADALYA VERİLDİ

Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü, şube müdürleri, kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin de katıldığı etkinlikte dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

BAŞKAN YILMAZ; “ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar İfet Çocuk Oyunları’na katılarak başarı ve azimlerini ortaya koyan tüm çocukları kutladı.

“Hayata geçirdiğimiz her çalışmada çocuklarımızı unutmuyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “ Toroslar Belediyesi olarak böyle bir organizasyonun içinde bulunmaktan çok mutlu olduk. Çocuklarımız, umudumuz ve bizlerin yaşama sevincidir. Onları her daim mutlu etmek için varız, yanlarındayız.

İlçe Milli Eğitim ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün işbirliğinde düzenlediğimiz bu şenlik ile amacımız, hem geçmişimizden gelen geleneksel çocuk oyunlarını yaşatmak hem de bu mirasımızı gelecek nesillere taşımaktır. Başta eğitim olmak üzere, sağlık, spor ve sanat alanlarında fiziksel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla yanlarında olduğumuz çocuklarımızın, milli değerlerine bağlı ve geleceğe ümitle bakan nesiller olarak yetişmesi için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster