İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 6 Mart 2023 142 Görüntüleme

CHP’li Yıldırım, Yaşanan Derin Ekonomi ve Yönetim Krizine Dikkat Çekti

HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZCumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Necdet Yıldırım, vatandaşın gündeminin artan hayat pahalılığı olduğuna dikkat çekerek, “Milletimizin menfaatleri doğrultusunda belirlediğimiz hedeflere emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A.Adayı Necdet Yıldırım, Türkiye’nin gündeminde vatandaşın temel gündeminin yaşanan derin ekonomi ve yönetim krizi olduğunu söyledi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde başlayan yürüyüşün devam ettiğini ifade eden Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun “Soframızı büyütmeye devam edeceğiz.” sözlerini anımsatarak, şunları dile getirdi:

SORUNLARIN NEDENİ TEK ADAM REJİMİ

“Ülkemizde uzun zamandır derin bir yönetim ve ekonomi krizi yaşanıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerle krizin temelinde tek adam rejiminin olduğu çok net anlaşıldı. Depremzede vatandaşlarımız yaşam mücadelesi veriyor. Ekonomik kriz her geçen gün derinleşiyor. Kağıt üzerinde enflasyon rakamları düşerken gıda fiyatları artmaya devam ediyor. Sorunları çözmek için başlattığımız iktidar yürüyüşümüz sürüyor. Genel Başkanımızın söylediği soframızı büyüteceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster