İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 6 Mart 2023 141 Görüntüleme

AK PARTİLİ TÜZÜN: 1 YILDIR ADAY SEÇEMEYENLER ÜLKE YÖNETMEK İSTİYOR!

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, Millet İttifakı’nın hala ortak bir aday çıkaramamasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Hasan Tüzün: “6’lı masa alenen halkla alay ediyor.” dedi.

Ak Partili Tüzün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak hala bir isimde uzlaşamamasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Tüzün açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Tam 1 yıldır 6 farklı ideolojiye sahip parti başkanları Cumhurbaşkanı olarak görmek istedikleri adayı açıklamadı, açıklayamadı. Çünkü öyle bir aday yok . Hepsi bunu çok iyi biliyorlar. Tek amaçları Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin demek. Bu zihniyet ülke yönetemez. 1 yılda bir isim seçemeyenlere ülke emanet edilmez . Bu halkla dalga geçmektir, halkı yok saymaktır. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster