İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset 30 Ocak 2024 41 Görüntüleme

CHP’li Demirağ’dan Adaylara Kutlama

CHP 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, partisinin Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde gerçekleşen ön seçimde belediye meclis üyesi adayı olan isimleri kutlayarak, başarı teennisinde bulundu.Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli ve Yenişehir’de belediye meclis üyesi adaylarını n seçimle belirledi. Aday olan isimleri yayınladığı mesajla kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğine işaret etti.

Parti içi demokrasinin ülkenin demokrasisine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Demirağ, “Mezitli ve Yenişehir ilçe örgütlerimizde gerçekleşen ön seçim sonrası CHP Meclis Üyesi Adayı olan arkadaşlarımızı kutluyorum. Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim sonuçlarının sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliğe katkı sunmasını temenni ediyor, tüm yol arkadaşlarıma başarı diliyorum. Hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük başarısı için çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster