İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 30 Ocak 2024 45 Görüntüleme

AYLİN MANTAŞ: “YARANIZ YARAMIZ, ACINIZ ACIMIZ, KAYBINIZ KAYBIMIZDIR “

CHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aylin Rüya Mantaş, Tarsus Kadın Korosu ve bir dizi hayırsever dostun katkılarıyla Hatay Çadır Kentlerini ziyaret etti

Mantaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Tarsus Kadın Korosu’nun Kurucu Başkanı Duygu Gökayaz ve koro ekibi, Tarsus Sporium Spor Merkezi işletmecileri ve yöneticileri, Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi kadın komisyonu ve hayırsever dostların katkılarıyla çadır kentleri ziyaret ettiklerini belirtti. Mantaş, çadırlarda yaşam mücadelesi veren insanların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşıladıklarını ifade etti.

Özellikle soğuk hava koşullarının yaşandığı bu günlerde çadırlarda yaşamın ciddi bir sorun olduğunu vurgulayan Aylin Rüya Mantaş, “Çadırlara misafir olup yaşam şekillerine tanık olduk. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan unutulmayan felaketin birinci yıldönümünde, Duygu Gökayaz hocamla birlikte Hatay Samandağ merkezindeydik. İlk günden bugüne, ‘Yaranız yaramızdır, acınız acımızdır, kaybınız kaybımızdır’ dedik ve demeye devam ediyoruz” dedi.

Mantaş, insanlık adına dayanışma içinde olmanın önemine vurgu yaparak, “Adıyaman, Kahramanmaraş bir sonraki durağımız sizlersiniz. Lütfen unutmayalım, insanlık adına bağlantılı şekilde ziyaretlerde bulunup acılarına ortak olalım” çağrısında bulundu.

Ayrıca, Mantaş, Duygu Gökayaz Hanıma araç konusunda destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesine ve Ali Uyan’a ve insanlık adına desteklerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster