Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 30 Nisan 2024 148 Görüntüleme

CHP Tarsus İlçe Teşkilatı, Başkan Vahap Seçer’i Ziyaret Etti

CHP Tarsus İlçe Teşkilatı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti

Ziyarette konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, başarılı halkçı belediyecilik anlayışıyla 2019 yılından bu yana gerçekleştirdiği çalışmalarla 2024’te rekor oy alarak yeniden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Vahap Seçer’i tebrik etti.

Şahin, yaptığı açıklamada, “İlçe örgütü olarak, Mersin genelinde ayrım yapmadan yurttaşlarımıza yaptığı çalışmalarına devam edecek başkanımızın her zaman yanında olacağımızı dile getirerek, başarılar diledik. Yolumuz açık olsun.” şeklinde konuştu.Ziyaret sırasında Seçer’in halkın beklentilerini göz önünde bulunduran ve kent için önemli projelere imza atan hizmet anlayışını takdir ettiklerini belirten CHP Tarsus İlçe Teşkilatı üyeleri, ilçenin ve Mersin’in daha da gelişmesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster