İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 3 Mart 2023 145 Görüntüleme

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal;”Birlikteğimiz, dayanışmamız devam edecek.”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekili-PM Üyesi Ali Mahir Başarır, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut,CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal,CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu,CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Nurcan Yıldız, CHP Tarsus İlçe Örgütü Üyeleri ve CHP Tarsus Meclis Üyeleri , Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin depremzede yurttaşlarımızı misafir ettiği ,Tarsus Berdan Konukevi ve Tarsus Gençlik Kampı’nı ziyaret ettiler.


CHP Tarsus İlçe Başkanı Sn Ozan Varal ;”Mersin Büyükşehir Belediyemiz ile Aşhaneden revire, çocuk oyun alanından eğitim birimine kadar Tarsus’taki depremzede vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster