İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 2 Ocak 2024 40 Görüntüleme

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV. OZAN VARAL’DAN YENİ YIL MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, 2024 yılının Tarsus’tan, tüm Türkiye’ye umutların yeşereceği başarı dolu bir yıl olmasını diledi.

Yeni yıl mesajı paylaşan CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, “Geride bırakacağımız 2023’de maalesef dünyanın dört bir noktasında afetlere, savaşlara şahitlik ederken, ülkemizde de Şubat depremleri ile çok büyük acıları yaşadık.

2024 yılının ülkemiz ve insanlık açısından güzel başlangıçların dönüm noktası olmasını temenni ediyorum. Her yeni yıl, yeni umutlar taşır…

Bizi birleştiren hedeflerimiz, umutlarımız, Tarsus’umuz var! 2024; tüm hedeflerimize ulaştığımız, umutlarımızı yeşerttiğimiz, Tarsus’umuzu hak ettiği noktaya taşıdığımız bir yıl olacak.

Tüm halkımızın yeni yılını tebrik ederken; barış, huzur ve mutluluk diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster