Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 21 Mayıs 2024 43 Görüntüleme

Ceza ve Tevkifevleri Futbol Turnuvası Ödül Töreni Düzenlendi

Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Ceza ve Tevkifevleri Personeli Kurumlararası Kampüsler Yarışıyor Futbol Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı

Dün gerçekleştirilen final maçında Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Akkılıç da törende yer aldı. Turnuvanın finalinde büyük bir başarı göstererek şampiyon olan takım, düzenlenen törenle madalya ve kupa ile ödüllendirildi

Turnuvaya katılan takımlar, ceza ve tevkifevleri personelinden oluştu ve turnuva süresince büyük bir rekabet ve centilmenlik örneği sergilendi. Turnuvanın amacı, ceza ve tevkifevleri personelinin moral ve motivasyonunu artırmak, aralarındaki dayanışmayı güçlendirmek ve stresli çalışma ortamlarından bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağlamak oldu.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, Başkan Yardımcısı Muzaffer Akkılıç’da , şampiyon takıma madalyalarını ve kupalarını takdim etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster