İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Yaşam 8 Mayıs 2023 110 Görüntüleme

CESUR:”KİME DOKUNDUYSAK ŞİKAYETÇİ! ‘KURTARIN BİZİ’ DİYOR”

CESUR, DÜĞÜNDE OLMAZ DEDİ, GELİN, DAMAT DÜĞÜNÜMÜZDE BİZİ KIRMAYIN DEDİ, HEM YENİ EVLENEN ÇİFTE HEM ARKADAŞLARINA ROZET TAKTI

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Isparta Milletvekili, 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur Iyaşpark AVM’ye gerçekleştirdiği ziyaretinde, “Kime dokunduysak halinden şikayetçi. Hemen herkes ‘Kurtarın bizi’ diyor. Her kesime hitap eden çok güzel projelerimiz var. 14 Mayıs’ın hemen arkasından tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Türkiye’yi mutlu insanlar ülkesi yapacağız.” dedi.

Öte yandan nikah şahidi olarak katıldığı düğünde gelin, damat ve arkadaşlarına İYİ Parti rozeti takan Cesur, şaşkınlığını be yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri öncesinde Isparta’nın farklı noktalarında esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Isparta 32 Spor maçının ardından AVM ziyaretinde bulunan Cesur, akşam ise düğün merasimine katılarak nikah şahitliği yaptı. Düğünde gelin, damat ve arkadaşlarının isteği üzerine kısa bir rozet takım töreni düzenlendi. Milletvekili Cesur düğünde olmaz başka bir gün yapalım diye ısrar etmesine karşı, gelin ve damat da ısrarcı olunca kırmadı ve rozet taktı.

İYİ Parti’ye katılan gençlere teşekkür ederken gelin ve damada da bir ömür boyu mutluluklar diledi. Saha çalışmalarını yoğun bir tempo ile devam ettiren Milletvekili Cesur ve beraberindeki heyet akşam da Yazısöğüt Kuşçular Derneğinde vatandaşlarla buluştu. Son ziyaretini ise gecenin ilerleyen saatlerinde otogar bölgesindeki kafelere yaptı.Gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Cesur, insanların mutsuz, kaygılı ve yarınlarından umutsuz hale geldiğini belirterek, “Projelerimizle vatandaşımızın derdine derman olacağız.” dedi.

“KİME DOKUNDUYSAK ŞİKAYETÇİ! ‘KURTARIN BİZİ’ DİYOR”

Cesur, şöyle konuştu; “İnsanlar AVM’ye gelmiş ama torbaları boş. Çocuklarının istediklerini alamayan anne babalarla karşılaştık. Geleceklerinden kaygılı öğretmen ve hemşire ile karşılaştık. Her ikisi de geleceklerinden o kadar kaygılılar ki! Hem öğretmenimiz hem de hemşiremiz hakkımız verilmiyor, makas git gide daralıyor, en çok ezilen en çok mağdur edilen biziz diyor. Ne olursunuz gelir gelmez sorunlarımızı ele alın diyor. Kime dokunduysak emeklisi, öğretmeni, genci, yaşlısı herkes burnundan soluyor. Herkes şikayetçi, artık gözünü sandığa dikmiş. Sandık gelsin bir an önce çare olsun diyor. Hemen herkes ‘Kurtarın bizi’ dedi. İYİ Parti’yi çare olarak görmeleri bizi çok mutlu ama ‘Kurtarın bizi’ denecek duruma gelmek de çok üzücü.

“BU İKTİDAR TÜRKİYE’Yİ MUTSUZ İNSANLAR ÜLKESİNE DÖNÜŞTÜRDÜ”

Halkımızın derdine derman olmak için var gücümüzle çalışacağız. Liyakatli kadrolarımızla gelir gelmez gerek esnafa gerekse vatandaşımızın alım gücünü artırmaya yönelik tedbirleri hayata geçireceğiz. Şatafata, israfa giden kaynakları doğru bir şekilde kullanacağız. Bugün mutlu insanlar ülkesi Türkiye’den mutsuz, kaygılı, yarınlarından umutsuz insanların ülkesine dönüştüren her ne varsa tamamını değiştireceğiz. İşsizlik almış başını gitmiş. Isparta’da 25 bin işsiz var. Kadın ve genç işsizliği çok ön planda. Gerek kadınlarımıza gerekse gençlerimize yönelik çok güzel projelerimiz var. Yapacağımız sanayi yatırımları, spor ve turizm faaliyetleriyle şehrimizi canlandıracağız. Ülkemizi satanın da alanın da mutlu olduğu bir hale getireceğiz. Güzel günlere az kaldı.” ifadelerini kullandı.

MİLLETİN İRADESİ SANDIĞA YANSIYACAK

Yazısöğüt Kuşçular Derneğine yaptığı ziyarette konuşan Milletvekili Cesur, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin doğurduğu sonuçları anlattı; “Demokrasinin işlemesi için Parlamenter Sisteme dönüşün şart olduğunu 5 yıldır her olayda ve sonuçlarında gördük.” dedi. Cesur, “Özellikle kırsal kesim olmak üzere memleketimiz çok zor durumda. Esnafıyla, memuruyla, çiftçisiyle, emeklisi ve genciyle çok büyük dara düştü. Aynı bayrak altında bir ve beraber yaşamak için, bu memleketin topraklarının bir karışı için canlarını verecek olan Türk milletinin iradesi artık sandığa yansıyacak.

Körelmiş, tıkanmış olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden artık çıkma zamanı. Yokluğa, umutsuzluğa artık dur deme zamanı, kaderine el koyma zamanı! Hem ekonomik hem de sosyal anlamda huzura kavuşmanın yolu parlamenter sisteme geçmektir. İnşallah 14 Mayıs’ta halk tercihini İYİ’likten yana yapacak ve biz de göreve gelir gelmez projelerimizi hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster