Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus 6 Haziran 2024 82 Görüntüleme

Cansu Turhan Yaramış: “Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmeye devam edeceğiz”

2 Haziran’da CHP Tarsus İlçe Binası’nda gerçekleştirilen CHP Tarsus Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde, Figen Acıyiyen ve Cansu Turhan Yaramış başkanlık için yarıştı.

Kongre sonunda Figen Acıyiyen başkan olarak seçildi. Seçimden sonra Cansu Turhan Yaramış, partililere ve kadınlara yönelik bir açıklama yaptı. Cansu Turhan Yaramış konuşmasında, “Bana inanan, bana güvenen partili yoldaşlarımız, kıymetli kadınlarımız… Her biriniz benim için çok özel, çok değerlisiniz. Çünkü sizler gençliğin yolunda olanlar, gençliğe inananlarsınız. Bu bir son değil, bunun hepiniz farkındasınızdır. Aksine gelecek aydınlık günlerin bir teminatı, bir habercisidir. Kıyasıya bir mücadeleyi sizlerle birlikte atlattık. Sn. Figen Acıyiyen’i tebrik ediyorum.” dedi.

Yaramış, gençliğin önemine vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti: “Ve siz, güçlü ve sarsılmaz duruşlarıyla gençliğin yanında olanlar ve daima gençliğin yanında olacak olanlar; biz, partimizin cumhuriyetçi, kültürlü, liyakatlı gençliği olarak daima aynı duruşumuzla burada var olacağız, var olduğumuzu göstereceğiz ve emin olun birlikte çok güzel işler yapacağız. Bizlere, gençliğe emanet edilen cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmaya, Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmeye devam edeceğiz. Size kalbimin en derinlerinden sevgilerimi yolluyorum. Var olun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster