İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 18 Şubat 2023 145 Görüntüleme

Büyükşehir’in Kandil Simitleri Hem Mersinlilere Hem Depremzedelere Ulaştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandil gecesinde olduğu gibi, dün gece kutlanan Miraç Kandili’nde de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıttı.


Hem cami çıkışlarında vatandaşlara hem Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan geçici barınma alanlarında hem de Mersin genelindeki barınma alanlarında konaklayan depremzedelere kandil simitleri ulaştırıldı.

Camilerin önüne stant kuran Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ve Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri, yatsı namazının ardından kandil simidi ikramında bulundu. Tek tek paketlenerek hazırlanan kandil simitlerini dağıtan ekipler, vatandaşların kandilini kutladı. Büyükşehir ekipleri; 4 merkez ilçenin yanı sıra Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık ve Mut’ta olmak üzere tüm ilçelerde toplam 15 bin kandil simidi dağıttı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster