Ana Sayfa Eğitim, Gündem 15 Haziran 2024 7 Görüntüleme

Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde Karne Heyecanı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezlerinde minikler karne heyecanı yaşadı. Yaklaşan Kurban Bayramı ve Babalar Günü’nü de kutlamalara dahil eden Büyükşehir, aileler ve çocuklar için parti konseptinde bir etkinlik hazırladı.

Çocuk Gelişim Merkezlerinden çocuk neşesi yükseldi

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adile Teyze, Halkkent, Münir Özkul, 100. Yıl Atatürk, Begonvil Çocuk Gelişim Merkezleri ve aynı zamanda Gülnar ve Yenice Yaşar Bayboğan Çocuk Atölyeleri’nde eş zamanlı olarak karne seremoni etkinlikleri yapıldı. Eğitim alan toplam 318 çocuk, içinde gelişim gözlem raporları ve başarı belgelerinin olduğu karnelerini alarak,  babaları için özel olarak hazırladığı danslarını da sundu. Bayram kartları ve babalar için el emeği resimler hazırlayan minikler, hazırlanan fotoğraf panosunda aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tanışık: “Bu coşkuyu tüm ebeveynlerimizle birlikte yaşadık”

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Merkezleri Koordinatörü Özlem Tanışık, tüm çocuk gelişim merkezlerinde eş zamanlı karne töreni yaptıklarını belirterek, “Bugün karne seremonisi, yaklaşan Kurban Bayramı aynı zamanda Babalar Günü için kutlamalarımızı gerçekleştirdik. Miniklerimiz uzun bir süre bu hazırlıkları yaptılar. Bugün de ailelerine gerçekleştirdiler. Bu coşkuyu tüm ebeveynlerimizle birlikte yaşadık. Miniklerimize harika bir tatil ve bayram olmasını diliyoruz. İyi bayramlar ve Babalar Günü kutlu olsun” dedi.

Anne ve babalar, minklerin heyecanına ortak oldu

Oğlu Kuzey Ata’nın Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezi’ne gittiğini ve çok memnun olduklarını belirten Ebru Gökalp, “Oğluma çok şey kattıklarını düşünüyorum. Eğitimine geçiş aşamasında çok şey kattı. Bugün karne günü. İlk karnemiz, o yüzden çok heyecanlıyım. Bu anı yaşattığınız için teşekkür ederim” dedi.

Sema Nur Yılık, karne etkinliğinin çok güzel geçtiğini ifade ederek,  “Çocuk Gelişim Merkezi’nden çok memnunuz. Çocuğum da çok memnun. Her açıdan her şey mükemmel. Etkinliklerinden doyum alıyor. Verimli, çok güzel geçiyor. Her şey düzenli oldu. Bizim için de güzel oldu. Bugün okulun kapanıyor, karne günü. Aynı zamanda Babalar Günü. Çocuklarımıza karnelerini verdiler. Bir süre ara verecekler, sonra yeni dönemde yeniden birleşeceğiz” diye konuştu.

Yavuz: “Kızımın sergilediği dans bizi çok mutlu etti”

Baba Hüseyin Yavuz, “Kızım Belediye’nin Çocuk Gelişim Merkezi’nde inanılmaz bir gelişim gösterdi. Sunmuş olduğu aktiviteler olsun, geziler olsun çocuklara vermiş oldukları katkı çok fazla. Kızım artık benimle daha çok ilgili olmaya başladı” dedi. Hem Karne Günü hem de Babalar Günü etkinliklerinin yapıldığını aktaran Yavuz, “Kızımın sergilediği dans bizi çok mutlu etti. Kızım da çok mutlu oldu. Bu güzel etkinlik için teşekkür ederim” diye konuştu.

Kızı Derin’in Münir Özkul Çocuk Gelişim Merkezi’ne gittiğini ve çok mutlu olduğunu anlatan baba Erhan Gazer ise “Çok iyi gelişim gösteriyor. Hocaları çok ilgili. Hocasından hiç ayrılmak istemiyor. Bugün karne günü ama Babalar Günü için de etkinlikler hazırlandı. Okulumuza çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Miniklerden Asel Karvar, Karne aldım, dans ettim. Oyun oynadım. Babama hediye vermek istedim, sürpriz yapacağım” derken, Rüzgar Koç ise “Karne aldım. Babama hediye hazırladım. Arkadaşlarımı çok seviyorum” dedi.    

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster