İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Yaşam 19 Kasım 2022 193 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS YENİCE’DE Kİ UĞUR MUMCU CADDESİNİ TAMAMEN YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezlerinin yanı sıra kırsalda yer alan geniş nüfusa sahip yerleşim yerlerinde de kaliteli yol ağını genişletiyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Tarsus’un doğu kısmında yer alan yoğun nüfuslu Yenice Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda başlattığı cadde ve bulvar yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Yenice Mahallesi’nin ana arteri konumunda olan ve kırsalda yer alan mahallelerde yaşayan vatandaşlarında sıklıkla kullandığı Uğur Mumcu Caddesi’nin, demiryolu hemzemin geçidi ile stadyum yoluna kadar uzanan 800 metre uzunluğa ki bölümünde bozuk zemin söküm çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Yolun her iki yanında da uygulanan faaliyet kapsamında bozuk zemin söküm işlemleriyle birlikte, zemin iyileştirme, temel serimi, orta refüj ve kaldırım yenileme, yağmur suyu hatlarını revize etme ve ardından sıcak asfalt kaplama çalışması yerine getirilecek.

Büyükşehir ekipleri, Yenice’den doğu-batı aksında geçen ve yaklaşık 2.900 metre uzunluğunda bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde, ayrıca Sıtkı Baba Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi’nin hemzemin geçit ile D-400 karayolu arasında kalan bölümlerinde benzer çalışmaları tamamlayarak, vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkanı da sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster