Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 24 Ocak 2024 41 Görüntüleme

Büyüklerimize Saygı, Sevgi ve Destek…Vefa Zamanı Projesi Devam Ediyor

Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi, Yarbay Şemsettin ve Ferahim Şalvuz mahallelerinde hayata geçirdiği proje kapsamında, hasta, yaşlı ve engelli bireyler ile ailelerine manevi destek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde, Aile Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörü İlçe Vaizi Emine Can, Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Çakır, İmam Hatip Nazmi Bahadır, Osman Polattemur ve Kur’an Kursu Öğreticisi Ferdane Cocalak gibi uzman isimler yer aldı. Ziyaretçiler, bireylerin ve ailelerin manevi ihtiyaçlarına cevap vermek, onlara moral ve destek sağlamak amacıyla bölgelerdeki evlere konuk oldular.

Ziyaretler sırasında Kur’an-ı Kerim okumaları ve dualar, katılımcıların ruhsal huzur bulmalarına yardımcı oldu. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınlarından Kur’an-ı Kerim ve dergiler hediye edilerek, bilgi ve manevi kaynaklar sunuldu.

Tarsus Müftülüğü, bu tür projelerle toplumun farklı kesimlerine ulaşarak, manevi destek ve rehberlik sağlamaya devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tarsus’ta Starbucks Protestosu

Tarsus’ta Starbucks Protestosu

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster