Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 14 Ekim 2023 107 Görüntüleme

BURSA KEBAP EVİ MERSİN MARİNA’DA ŞUBE AÇTI

Bursa’nın yöresel lezzetlerini en orijinal haliyle beğeniye sunan Bursa Kebap Evi; her geçen gün büyüyen lezzet zincirine Mersin Marina’yı da ekledi

Gastronomi şehirleri arasında ilk sırada yer alan ve farklı kültürlerden harmanlanmış zengin mutfağıyla dikkat çeken Mersin’de şube açan marka, şık konsepti, özel mimarisi, lezzetli ve geniş menüsüyle hizmet verecek. Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit katıldı.

Marina’nın eşsiz manzarasında ve Akdeniz esintileri eşliğinde misafirlerini ağırlayan Bursa Kebap Evi, Mersin’de 2024 yılı sonuna kadar 3 şube daha açmayı ve toplamda 7 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Marka; yurt içinde 114, yurt dışında 16 olmak üzere 130 şube ile hizmet veriyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster