Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 4 Mayıs 2023 122 Görüntüleme

BURHANETTİN KOCAMAZ’DAN COŞKULU SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

İYİ Parti Mersin  1. Sıra Milletvekili Adayı  Burhanettin Kocamaz’ın Yenişehir ilçesindeki  seçim ofisinin açılışı partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. 14 Mayıs seçimleri öncesi siyasetin iddialı isimlerinden Burhanettin Kocamaz , seçim ofisi açılışında, “Mersin tarih yazacak” dedi.

Seçim startının verilmesinin ardından büyük bir hızla çalışmalarına başlayan İYİ Parti Mersin 1.Sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz,seçim ofisinin açılışı  büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, il yöneticileri, ilçe başkanları, milletvekili adaylarının katıldığı seçim ofisi açılışına çok sayıda partili de katıldı. Çalınan davul  ve çekilen halaylar seçim bürosunun  açılışındaki coşkuyu  ikiye katladı.

Açılış töreninde yer alan İYİ Parti Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek, “Türkiye aydınlık yarınlar için 14 Mayıs’ta önemli bir zafere imza atacak” şeklinde görüşlere yer verdiler.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar,”Mersin’de, sorumlu siyaset  anlayışımızla bir muhalefet partisinin yapması gerekenleri yıllardır yaptık. Mersin’de, Türkiye’de bu kötü gidişe, karanlık gidişe dur demek için 14 Mayıs’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Bu yapılan en önemli hamlelerden, zincirlerden bir tanesini oluşturuyor. Bugün burada inşallah 15 Mayıs sabahı hep beraber uyanacağımız yepyeni Türkiye’nin bir tuğlasını daha koyak için bir araya geldik. Hep birlikte mücadele etmeye gayret edeceğiz. 13 adayımızla, il, ilçe teşkilatlarımızla, milletvekili adaylarımızla birlikte tek bir gayemiz var. Bu ülkeyi bu ucube sistemden kurtarmak” diye konuştu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı  Burhanettin Kocamaz,” Milletin psikolojisini bozdular, insanlar böyle bir noktaya geldi ki özellikle son beş yıl içerisinde maalesef hayatlarından bezdiler. Bugüne kadar 100 yıllık Cumhuriyetimizin 95 yılında yaşanmamış olayları bu son beş yılda yaşıyoruz. Çünkü 95 yılda bu ülkede parlamenter demokratik bir sistem vardı. Ama son beş yılda bu ülke halen kendilerinin bile ismini koyamadıkları bir ucube tek adam sistemi ile yönetiliyor. Bugün gittiğimiz her yerden insanlar kan ağlıyor yaka silkiyor. Yarınından hiç kimse emin değil .Allahın izniyle göreve geldiğimiz andan itibaren bu harami düzeni yıktığımız andan itibaren Türkiye’nin önü yeniden açılacak” dedi.

Özellikle gençlerin yarının Türkiyesi’nden ümitlerinin olmadığını söyleyen Kocamaz, “Bu durumdan gençlerimizi kurtaracağız. Liyakat gençlerin önüne bir numaralı şart olacak.  Hakkeden hakkettiğini alacak. Bu vebalden kurtulmak için gece gündüz çalışmak mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde Atatürk’ün 15 yılda biriktirdiği bütün birikimlerin heba edildiğini ifade eden Kocamaz, “21 yıllık bu iktidar döneminde devletimizin bütün birikimleri ortadan kalktı. Buna dur demenin zamanı geldi” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin yanı sıra Mersin’inde problemleri olduğunu, otoyol, liman, havaalanı gibi yatırımların yıllardır bitirilmediğine dikkat çeken Kocamaz, bunun Mersin’de siyasi partilerin, milletvekillerinin ve kentin diğer bileşenlerinin Mersin ortak paydasında birleşememekten kaynaklandığına dikkat çekerek, “15 Mayıs’tan sonra bütün mücadelemiz bu kent için tek yumruk olabilmek hedefine kilitlenmek olacak. Tüm sivil toplum örgütleri ile kamu kurumları ile tüm siyasi partilerle, tüm Mersinlilerle,  bir olacağız, diri olacağız, hep beraber ve Allahın izniyle iktidarda kim olursa olsun Mersin’in hakkını sonuna kadar savunacağız. Yapılamayan tüm hizmetleri yaptırmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Kocamaz, “14 Mayıs bu ülkenin bu ucube sistemden kurtulması için, 21 yıldır bu ülkede haksız hukuksuz bir demokrasi dışı mücadelelerle yönetim anlayışı sergileyenlere ders vereceğimiz gün olacak. 15 Mayıs sabahında hep birlikte Türkiye’de yeni bir güneşin doğduğunu, Sayın Akşener’in güneşinin doğduğunu hep birlikte görüp,  geleceğe umutla bakacağız” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Dualarla yapılan açılışta kurdeleyi, İYİ Parti Mersin Milletvekili adayları,  İl Başkanı Mehmet Dutar ve yöneticiler birlikte kestiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster