İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2023 134 Görüntüleme

Burhanettin KOCAMAZ : “Yarın Cumhuriyet Tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz”

20 yıl belediye başkanlığı yaptığı Tarsus’ta her gittiği yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti heyeti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı, GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve yöneticiler ile birlikte esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, esnaf ve vatandaşların bire bir sıkıntılarını dinledi.

Görüştükleri esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Kocamaz, gittiği her yerde 14 Mayıs seçiminin önemini anlattı.Kocamaz, burada da bugünkü tek adamlık ucube sistemden kurtulmanın yolunun 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi olduğunu söyledi.

Bu seçimde Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Kocamaz, bunu Tarsus’ta, Mersin’de ve tüm Türkiye’de hep birlikte başaracaklarını ifade etti.Sayın Kocamaz : “Sevgili Dostlar,Değerli Yol ve Dava Arkadaşlarım,Değerli hemşehrilerim ve Değerli Halkım;Artık bugün son.Yarın Cumhuriyet Tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz.Allah sonunu hayır eylesin. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster