İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 18 Nisan 2023 128 Görüntüleme

BURHANETTİN KOCAMAZ: “BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, TARİH YAZACAĞIZ”

İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı GİK üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ne bir aydan daha az bir süre kaldı.İYİ Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de çalışmalarına hız verdi. İl ve ilçe başkanlıkları ile koordineli bir şekilde milletvekili adayları da sahada İyi Partiyi Türkiye’de ve Mersinde 1. Parti yapmak için çalışmalarına devam ediyor.


28. Dönem İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz’da her zaman olduğu gibi yine vatandaşları yalnız bırakmadı ve Mersin’in her yerini adım adım gezmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Tarsus ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen programda ilçe başkanı Burak Özdil ve Milletvekili adayı olan Esin Erkoç ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz vatandaşların sorunlarını dinledi ve birlikte kazanacaklarının vurgusunu yaptı.


Vatandaşlardan yoğun ilgi ören İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi.


Hem esnaf hem vatandaş ile sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Kocamaz, 14 Mayıs seçiminin önemini anlattı ve tek adam sistemini değiştirmek için canla başla mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.Hep beraber, El el ,Birlikte Kazanacağız diyen İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta vatandaşların sevgi seli altında ziyaretini sürdürdü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster