İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 9 Mayıs 2023 134 Görüntüleme

BURAK ÖZDİL : “BİR OY MERAL’e BİR OY KEMAL’e”

07 Mayıs Pazar günü Erzurum’da yaşanan hadiseden dolayı İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil açıklama yaptı: 

“Sevgili Tarsuslu hemşerilerim, tarihler  ülkemiz ve dadaşlarımız adına üzüntü içerisindeyiz. Yaşanan zafiyet, başı kanayan yavrumuz, bugüne kadar ne bir PKK sempatizanına ne de FETÖcülere gösterilmeyen tepki şekli..

Bir yönetim şekli düşünün ki kendi gibi düşünen ve ya düşünmek zorunda bırakılanlar hariç hiç kimseye, hiçbir sese tahammülü olmasın.

Bakın fikri hür, kendi hür milliyetçi kardeşlerim; bu siyasal-islam hareketi yoksulluğu bitirmek derdinde değil, bunlar yoksulluğu yönetmek derdinde. Bunlar huzurun peşinde değil, huzursuzluğu yönetmek derdinde. Bunlar vatanseverlik derdinde değil, vatanseverleri yönetmek derdinde.

Bugün bakıyoruz dün HDP genel merkezine görüşmeye giden hükümet yetkilileri için ‘son derece doğal ve doğru adım’ diye beyanat verenler bugün bu ülke çatısı altında beraber yaşadığımız seçmenlerin iradesinin, Allah izin verirse 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan taraf olduğunu görüp, tercih edilememe travması yaşamaktadır. Bugün artık aktroll yapılanmanın yanında da yancılığa başlayanlar port truht (hakikat dışı) siyasetine giriş yapmıştır. Yahu yarın sormaz mı çocuklarınız size photoshop ile mi siyaset yaptınız? Photoshop siyaseti ile mi millyetçilik yaptınız?

Türkiye cumhuriyeti üzerinde yaşayan tek akıllı bunlar , tek gerçeği gören, tek vatanına sevdalı, tek ülke aşığı sanki. Sevgili Tarsuslu hemşerim bunlar bizim içimizde ki memleket aşkını yok sayarak yok edemezler hiç merak etmeyin. Bunlar işine gelmediğinde kendi liderlerini bile vurdururlar üç beş puşta..

Sen hiç merak etme sevgili Tarsuslu hemşerim, hiçbir teröriste söz verilmemiştir. Hiçbir metin imzalanmamıştır. Bizi tanırsın sevgili Tarsuslu hemşerim, yönetimimizi tanırsın, en önemlisi bizim yörük adaylarımızı tanırsın sevgili Tarsuslu hemşerim. Bu photoshopcu arkadaşlar masanın arkasından milletçilik yapmaya, iftira siyaseti yapmaya alışkınlar sevgili hemşerim. Bizim gibi masanın karşısında milliyetçilik yapacak kadar cesur değiller hemşerim. Bizi, yönetimimizi, adaylarımızı tanıyorsunuz. Biz cesur hareketin cesur evlatlarıyız. Sen hiç merak etme sevgili Tarsuslu hemşerim bizim milli reflekslerimiz gerektiği yerde gerekli hamleyi gösterir.

Sevgili Tarsuslular Sizden bir oy Meral’e bir oy Kemal’e istiyor, hepinizi Allah’a emanet ediyoruz.Sosyal medyada yalan, photoshop siyasetini boşverin. Tarsus İYİ Parti Teşkilatımız sürekli açıktır. Aklınıza takılan ne olursa olsun bir çay içmeye bekleriz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster