İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 3 Nisan 2024 38 Görüntüleme

BOLTAÇ MAZBATASINI ALIYOR

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç 4 Nisan 2024 Perşembe Günü Mazbatasını Alıyor
Ali Boltaç, Yarın Tarsus Belediye Başkanı Olarak Göreve Başlıyor
31 Mart Yerel Seçimlerinde Tarsus Belediye Başkanlığı’na seçilen Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Ali Boltaç, yarın mazbatasını alarak resmen görevine başlayacak. Tarsus’un yeni Belediye Başkanı Ali Boltaç, 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 11.00’de Tarsus Adliyesi’nde düzenlenecek törenle mazbatasını alacak.
Mazbatasını aldıktan sonra, saat 12.00’de Tarsus Belediyesi’nde gerçekleştirilecek olan Başkanlık Devir Teslim Töreni’ne katılacak olan Ali Boltaç, görevi devralacak ve yeni dönemde Tarsus’un idaresini üstlenecek.
Öğleden sonraki programında ise saat 13.00’te Tarsus Cumhuriyet Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyacak olan Başkan Boltaç, şehrin simgesi olan Atatürk Anıtı’na yapılan ziyaret ile yeni dönemin başlangıcını kutlayacak.
Ardından, saati 14.00’de ise CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’na teşekür ziyaretinde bulunacak olan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, seçim sürecinde kendisine destek olan parti yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçim zaferini kutlayacak.
Ali Boltaç’ın Tarsus Belediye Başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte, şehirdeki yerel yönetimde yeni bir dönemin başladığı ve vatandaşların beklentilerine cevap verecek çalışmaların hız kazanması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster