İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 22 Aralık 2022 267 Görüntüleme

BİLİR & SERTBAŞ HUKUK DANIŞMANLIĞI BÜROSU TARSUS’TA, AÇILDI

Tarsus’un sevilen Polis Memurlarından Dedektif İbrahim SERTBAŞ’ın kıymetli evladı, Av. Batuhan Yaşar SERTBAŞ ve Nişanlısı Av. Serdem BİLİR’in BİLİR & SERTBAŞ HUKUK DANIŞMANLIĞI BÜROSU görkemli bir kokteyl ve katılım ile bugün (21.12.2022 Çarşamba) itibari ile açıldı ve hizmet vermeye başladı.
Av Batuhan Yaşar Sertbaş ve Av Serdem Bilir, Karadeniz Teknik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümü Mezunu olup, artık Tarsus ve Çevre bölgelerinde Tüm Hukuk alanında hizmet vereceklerdir.
BİLİR & SERTBAŞ HUKUK DANIŞMANLIĞI Açılışına Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Sn. Ali GARANLI, Mersin Baro Başkanı Av. Gazi ÖZDEMİR, Emniyet Teşkilatı Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Stk Temsilcileri, Dernek Yöneticileri, ve Basın Mensuplarının yanı sıra, çok değerli eş, dost ve arkadaşları katıldı.
BİLİR & SERTBAŞ HUKUK DANIŞMANLIĞI Adres ve İletişim bilgileri ise şöyle :
Büro Adres Şehit Mustafa Mahallesi 3508 Sokak Gamgam Apartmanı No:8/2 Tarsus Mersin ( Tarsus Bambi Yatak Mağazasının Üstü 1. Kat) Av. Batuhan Sertbaş Gsm Telefon Numarası, 0553 202 8701 E- Posta adresi, av.batuhansertbas@gmail.com – Av. Serdem Bilir Gsm Telefon Numarası, 0531 256 2225
E- Posta adresi, av.serdembilir@gmail.com iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.
Bizde Akkoza Medya Grubu Olarak HAYIRLI UĞURLU OLSUN diyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster