Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset 15 Ocak 2024 75 Görüntüleme

Belda Boroğlu, Kadınlarla Tarsus’u Daha Yaşanabilir Kılmak İçin Çalışıyor

Tarsus’un güçlü kadın siyasetçilerinden biri olan CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı ve Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Belda Boroğlu, kadınlarla buluşmaya devam ediyor!

Belediye seçimlerine doğru ilerlerken, belediyecilikte kadın gücünün önemine vurgu yapıyor. “CHP ile Geleceği Birlikte İnşa Ediyoruz!” diyen Boroğlu, toplumun her kesimini kucaklayarak daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kadınlarla buluşmalarında, Tarsus’un çeşitli sorunlarına çözüm önerileri sunan Belda Boroğlu, katılımcı ve etkileşimli bir politika anlayışı benimseyerek halkın taleplerine kulak veriyor. CHP’nin kadın kollarını güçlendirmeye odaklanan Boroğlu, kadınların toplumsal yaşamda daha etkin bir rol oynamaları için çaba harcıyor.Boroğlu’nun enerjisi ve kararlılığı, Tarsus’un daha yaşanabilir bir şehir olma yolunda atılan adımları desteklemeye devam ediyor.

Belediye seçimlerine sayılı günler kala, Belda Boroğlu ve CHP Tarsus Kadın Kolları, kadınlarla bir araya gelerek şehirlerini güçlendirmek için ellerinden geleni yapıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster