İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2023 146 Görüntüleme

BAYRAM TANRIVERDİ’YE İLGİ BÜYÜK… YÜZLERCE ARAÇ İLE TARSUS’TA KONVOY DÜZENLENDİ

Yeniden Refah Partisi 28. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Bayram Tanrıverdi ,Mersin genelinde gelen araçlar ile Tarsus turu düzenleyerek, Tarsus Barajında partilileri ile bir araya geldi.

Ülküköy Otoban Kavşağı’ndan başlayan konvoya ilgi yoğun oldu.Yeniden Refah Partisi 28. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Bayram Tanrıverdi,kendisine ve partisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek şunları söyledi : “TEŞEKKÜRLER TARSUS , Bu dava yolunda verdiğimiz mücadelenin memleketimiz milletimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyoruz.

Yolumuz belli sözümüz belli Elhamdülillah.Yeniden Refah olarak çıkmış olduğumuz bu yolda durmadan çalışmaya devam edeceğiz.Mücadelemiz Hak davasıdır.Allah’tan memleketimiz ve milletimizin hakkında hayırlısı ne ise onun olmasını diliyoruz..”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster