Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 24 Temmuz 2024 48 Görüntüleme

BAŞLIYOR “Tarsus Belediyesinin Organize Ettiği, Geleneksel Futbol Turnuvası Başlıyor”

Tarsus Belediyesinin Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası 25 Temmuz 2024 Perşembe günü başlıyor
Tarsus Belediyesi’nin organize ettiği Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın açılış maçı, Faruk Sodan Stadı’nda saat 17:00’de gerçekleşecek Bolatlı Mahallesi ile Beylice Mahallesi arasında oynanacak.
Kuraların çekilmesinin ardından turnuva, büyük bir heyecanla start alıyor.
Tarsus Belediye Başkanı Ali BOLTAÇ’tan CENTİLMENLİK VURGUSU
Bu yıl 39 takımın mücadele edeceği turnuva, heyecan dolu anlara sahne olacak. Tarsus Belediye Başkanı Boltaç turnuvaların köyler arası dostluğu ve dayanışmayı pekiştireceğini ifade ederek, “Katılan tüm herkese başarılar diliyor, centilmence mücadele edilen bir turnuva olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Turnuva Koordinatörlerinden Cemre Çelik’ten Gazetemize Demeç
Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Tarsus Köyler Arası Futbol Turnuvası, büyük bir coşkuyla başlıyor. Turnuva Koordinatörlerinden Cemre Çelik, turnuva ile ilgili gazetemize verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:
“Bütün hazırlıklarımız tamam. Sahaların bütün bakımı yapıldı. Faruk Soydan Tesisleri’nde, sayın başkanımız Ali Boltaç’ın katılımıyla başlama vuruşu yapılacak. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum, özellikle hazırlıklar aşamasında gösterdikleri ilgiden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster