İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Spor 20 Nisan 2024 36 Görüntüleme

BASKETBOL SÜPER LİG ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG OLDU, ÇUKUROVA BASKETBOL TAKIMINIZ LİGİ İKİNCİLİKLE TAMAMLADI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, İlimizi Kadınlar Basketbol Süper Liginde temsil eden Çukurova Basketbol Kulübü’nün Fenerbahçe Alagöz Holding ile olan final maçını izledi. Maç, Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlandı
Vali Pehlivan, Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan final maçında aldığı galibiyet ile şampiyon olan Fenerbahçe Alagöz Holding takımını tebrik etti.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ni 2. olarak tamamlayan ve bugüne kadar gerek Türkiye Liginde gerekse Avrupa Liginde Mersin’imizi başarıyla temsil eden Çukurova Kadın Basketbol Takımımızı da tebrik eden Vali Pehlivan, gelecek sezonlarda artan başarılar diledi, sezon boyunca tribünleri doldurarak takımı yalnız bırakmayan Mersinli hemşerilerimize teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster