Ana Sayfa Gündem, Spor 2 Eylül 2024 11 Görüntüleme

BAŞKAN YILDIZ, “SPOR, BARIŞ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA DEMEKTİR”

TOROSLAR’DA ZAFER KUPASININ ŞAMPİYONU BURHAN SPOR

Toroslar Belediyesinin, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediği “30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası” ödül töreni ile sona erdi. 18 takımın mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu Burhan Spor oldu.

 Ayvagediği Futbol Sahasında gerçekleşen final müsabakasında Burhan Mahallesi, Çavuşlu Mahallesi’ni 2-1 yenerek şampiyonluğu elde etti. Karşılaşmayı, takımlarını desteklemeye gelen mahalle sakinlerinin yanı sıra çok sayıda sporsever izledi.

 Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakır ve Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ile birlikte dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını vererek tebrik etti.

“TURNUVAYA KATILAN 18 TAKIM DA KALBİMİZİN BİRİNCİSİDİR”

 Başkan Yıldız, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenledikleri turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek, “Spor, dayanışmadır, kardeşliktir ve bizi bir araya getiren en önemli unsurdur. Esas mesele, yarışmak değil, birinci olmak değil, bu turnuvada emek vermek, ter akıtmaktır. Turnuvaya katılan 18 takım da bizim kalbimizin birincisidir. Toroslar’ın köyleri, Akdeniz’in köyleri bir dayanışma, kardeşlik, barış ve dostluk içerisinde turnuvayı tamamladı. Emek akıtan tüm takımlarımız sağ olsun, var olsunlar. Müsabakalara gelip 1 ay boyunca takımlarını destekleyen köylülerimize, hemşehrilerime ve akrabalarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“MÜCADELEYİ HEPSİ YAPTI, KAZANAN MERSİN OLDU”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise Mersin’de birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyerek, “18 takım Ayvagediği’nde, 24 takım Fındıkpınarı’nda mücadele etti. 15 Eylül’de de Akbelen Stadyumunda Süper Kupa maçı yapacağız. Mücadeleyi hepsi yaptı, kazanan Mersin oldu. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz, huzurumuz oldu. Allah daim etsin” diye konuştu.

Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakır ve Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız da turnuvanın dayanışma ve kardeşlik olduğuna vurgu yaparak, dereceye giren takımları tebrik ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster