Ana Sayfa Gündem 15 Haziran 2024 9 Görüntüleme

Başkan Seçer, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlenen Programa Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla, Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Mersin Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Zafer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, kent protokolü, Meclis üyeleri, şehit ve gazi aileleri ile gaziler ve jandarma teşkilatı katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, kutlama mesajlarının ardından, Jandarma Genel Komutanlığı’nın tarihçesi okundu. Mersin İl Jandarma Komutanlığı tanıtım videosunun iletilmesinden sonra ise Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın konuşmasının ardından ise Mersin Valisi Pehlivan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Atasoy tarafından personele başarı belgeleri takdim edildi. Programda ayrıca Mersin Valisi Pehlivan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Atasoy tarafından emekli personele de plaketleri takdim edildi. Emekli Jandarma Albay Bedri Dursun, Emekli Jandarma Astsubay Faysal Yaralı ve Emekli Uzman Çavuş Ramazan Kaplan plaketlerini aldı.

Programda ayrıca, şiir yarışmasını kazanan öğrencilere ödülleri verildi. Program; harman dalı gösterisi, müzik dinletisi ve katılımcılarla birlikte hep bir ağızdan Jandarma Marşı’nın  söylenmesinin ardından sona erdi.  

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster