İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 14 Nisan 2023 121 Görüntüleme

BAŞKAN HALUK BOZDOĞAN KÖY ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediye Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan ,vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek, onların taleplerini birebir dinlemek ve çözüm önerileri sunmak için Tarsus’un köylerini ziyaret ediyor.

Mart ayında şu ana kadar toplamda 62 köyü ziyaret eden Sayın Bozdoğan :”Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda köylerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için elimizden geleni yapacağız.Tarsus Belediyesi olarak, Toroslardan ovalara köylerimizde talepleri dinlemeye, sorunlarını çözmeye ve onların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.

Kentimizde dokunmadığımız, hizmet etmediğimiz köy kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz.Herkese eşit hizmet gayesi içerisindeyiz.Sorunları yerinde belirlemek için köy ziyaretlerimiz sürüyor.


Bizi samimiyetle ve güler yüzle karşılayan muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster