İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 23 Haziran 2023 85 Görüntüleme

BAŞKAN BOZDOĞAN ,KAHVALTIDA BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Basınıyla bir araya gelerek önemli konular hakkında açıklamalarda bulundu ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Basın toplantısı, Yeni Kent Lokantası Teras Katındaki Toplantı Salonunda Kahvaltı eşliğinde gerçekleşti.
Toplantıda, Tarsus’un en önemli gündem maddelerinden biri olan Tarsus’un il olması konusu ele alındı. Başkan Bozdoğan, Tarsus’un il statüsüne geçişi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, bu konuda yapılan girişimlerin devam ettiğini vurguladı. Tarsus’un il olmasıyla birlikte bölgede yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alacağını ve kalkınmanın hızlanacağını belirtti.


TARSUS PLAJI HAKKINDA SON DURUM
Ayrıca, Tarsus Plajı Hakkında bilgi verdi. Ekili alanlar ile ilgili gelişmeleri aktardı. Pilaja giden yolların hepsinin tamamlandığını vurguladı.

TARSUS KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA SON DURUM.

Tarsus Kültür Merkezin son durumu soruldu, Başkan Bozdoğan, Tarsus Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında bilgi verdi. Projenin onayı çıkar çıkmaz tadilatına başlanacağını vurguladı.

HİLTON TARZI OTEL BİLGİSİNİ AKTARDI

Hilton tarzında bir otel inşa edilmesi planlanan Projenin Asutay İş Merkezi’nin arkasında hayata geçirilmesinin planlandığını ve Tarsus’un kültürel ve turistik potansiyelini artıracağını belirtti.

TARSUS İDMAN YURDU HAKKINDA

Tarsus İdman Yurdu’yla ilgili sorular da gündeme geldi. Başkan Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu’nun geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak, kendi maaşım idman yurduna veriyorum, sorunun geçmişten kaynaklandığını vurguladı.


OTO GALECİLER HAKKINDA

Başkan Bozdoğan 27 Aralıkta açılacağını tekrar etti.Toplantı sonunda Başkan Bozdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve katılımcılara teşekkür etti. Basınla buluşmanın, Tarsus’un gelişimi ve vatandaşların beklentileri hakkında bilgi alışverişi için önemli olduğunu vurguladı hatıra fotoğrafının ardından toplantı son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster