Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 2 Eylül 2024 23 Görüntüleme

Başkan Av. Ulaş Yılmaz’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

Başkan Yılmaz, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri!” emriyle başlayan Büyük Taarruz’un, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki en büyük zaferlerden biri olduğunu vurguladı.

Av. Ulaş Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ağustos 1922’de verdiği ‘Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri!’ emriyle başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos’ta zaferle taçlanarak milletimizi kurtuluşa ve bağımsızlığa ulaştırmıştır. Bu büyük zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğe olan inancının, azminin ve kararlılığının bir sembolüdür.”

Yılmaz, 30 Ağustos Zaferi’nin, Cumhuriyetimizin temellerini atan ve milletimizin geleceğini aydınlatan bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Bu zaferle birlikte Cumhuriyetimizin temelleri atılmış, demokrasi ve özgürlük yolunda önemli bir adım atılmıştır. Atatürk’ün Akdeniz vurgusu, sadece askeri bir hedefi değil, aynı zamanda milletimizin önüne konulan büyük ideali, bağımsız ve hür bir Türkiye’yi işaret etmektedir,” dedi.

Son olarak Yılmaz, “30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu büyük zaferi bize armağan eden atalarımızın izinde, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğini bir kez daha vurguluyorum,” ifadeleriyle mesajını tamamladı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster