İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 20 Mart 2023 115 Görüntüleme

Başkan Alaca’dan Karış’a Destek

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, milletvekilliği aday adaylığını açıklayan eski İl Başkanları Hamit Karış’a desteğini açıkladı.Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, milletvekilliği aday adaylığını açıklayan eski İl Başkanları Hamit Karış’a destek mesajı iletti.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanlığı görevinden istifa eden Hamit Karış, partisinden milletvekilliği adaylığına başvuru yaptı.

Karış’a ilk destekse yol arkadaşlarından Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca’dan geldi.Alaca, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Karış hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

Başkan Alaca paylaşımında, “Gerek Mersinimizin gerek ülkemizin sorunları ile yakından ilgilenen ve yerinde okumaları ile toplumun her kesimine katkı sağlayacak olan sayın Hamit Karış beye başarılar diliyor ve sonsuz desteklerimizi sunuyoruz. Gelecek Türkiye’nin, Gelecek Mersin’in.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster