İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 20 Mart 2023 193 Görüntüleme

CHP’li Saydam, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı

MİLLET KAZANACAKCumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam, 28. Dönem milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı. Türkiye’de bir anlayışın değişeceğine vurgu yapan Saydam, “14 Mayıs’ta Millet kazanacak” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam,  14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 28. Dönem Mersin Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Saydam, “Türkiye son 20 yılda çok şey kaybetti. Ekonomik kriz derinleşti. Yönetimde derin bir kriz yaşandı. Yoksulluk arttı. Liyakatsiz yönetimlerin elinde doğal afetler felakete dönüştü. On binlerce yurttaşımız yaşamını yitirdi. Yaşanan deprem ve sel öncesi önlem alamayan iktidar, yaraları sarmakta da yetersiz kaldı. Artık Türkiye olarak kaybedecek bir dakikamız bile yok” ifadelerini kullandı.

BİR ANLAYIŞ DEĞİŞECEK

14 Mayıs’ta sadece iktidarın değil bir anlayışın değişeceğini dile getiren CHP’li Saydam, “Ülkemizin yaşadığı sorunları, demokratik hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek, çoğulculuk ve katılımcılık temelinde çözeceğiz. 14 Mayıs’ta sadece iktidar değişmeyecek, bir anlayış değişecek. Haksız gelir ve servet transferi ile rant devşirmeye dayalı politikalara son verecek, gelirin bireyler, haneler ve bölgeler arasında adil ve dengeli dağılımını sağlayacağız. Kazanan millet olacak. Tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster