Ana Sayfa Gündem, Tarsus 23 Kasım 2023 99 Görüntüleme

AYŞE ŞAHİN DOĞAN ve DANYAL ÖRGÜN AKKOZA MEDYAYI ZİYARET ETTİ

Tarsus’un medya dünyasının tanınmış isimleri Ayşe Şahin Doğan ve Danyal Örgün, bugün Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında Akkoza Medya Grubu CEO’su Hasan Selenoğlu tarafından karşılanan misafirler ile medya sektöründeki gelişmeler hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirildi.
Görüşme sırasında, Ayşe Şahin Doğan ve Danyal Örgün, medya radyo ve televizyon sektöründeki deneyimlerini paylaşarak, Tarsus’un medya sahnesindeki gelecek potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulundular.
Hasan Selenoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, medya sektörünün geleceği, dijital medyanın etkisi, ve yerel medya ile ulusal medya arasındaki ilişkiler gibi konularda önemli bilgi alışverişleri gerçekleşti.
Hasan Selenoğlu Teşekkür etti.
Akkoza Medya Ceo’su Hasan Selenoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ayşe Hanıma ve Danyal Bey’e çalışmalarında başarılar dileyerek, önümüzdeki günlerde iadeyi ziyaret edeceğinizde belirterek teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster