İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 3 Aralık 2022 186 Görüntüleme

Av. SUAT ŞAHİN ‘den AKKOZA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Tarsus İyi Partide Mevcut Başkan Sn. Daniel Mercan’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, aday olan Av Suat ŞAİN ve Mali Müşavir Sn. Soner YILMAZ bugün Akkoza Medya Grubumuzu ziyaret etti.
Ziyarette Ustamız-Editörümüz Samet Aslan ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile memleket üstüne ve gündeme dair sohbet ettik. Ceo’muz Hasan Selenoğlu il dışında olduğu için Telefonla arayarak ziyaretten dolayı sn Şahin ve Yılmaz’a teşekkür etti.
Rejisörümüz Erdal Alakaş Sn Şahin ve Yılmaz’a Stüdyomuz hakkında canlı yayınlarımız hakkında bilgi aktardı ve önümüzdeki günlerde stüdyomuzda canlı yayına davet etti. Ziyaretten dolayı Sn Av. Suat ŞAHİN ve Mali Müşavir Soner YILMAZ a çok çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster