İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 7 Ekim 2023 68 Görüntüleme

Atatürkçü Düşünce Derneği Adana ve Tarsus Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim İş Tarsus Şubesini Ziyaret Etti

Adana ve Tarsus şubelerinin temsilcileri, Eğitim İş Tarsus Şubesi’ni ziyaret etti. Yapılan ziyarette, ADD Adana Başkanı İsa Kayadan ve ADD Tarsus Başkanı Gökhan Arkan’ın ev sahipliği yaptığı karşılamada, dernek üyeleri, eğitim alanındaki işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla bir araya geldi

Ziyaret sırasında Eğitim İş Tarsus Şube Başkanı, misafirlerini sıcak bir şekilde karşılayarak, dernek üyelerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. ADD Tarsus Başkanı Gökhan Arkan da bu buluşmanın, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılıklarını ve eğitim alanında ortak projeler geliştirme arzularını yansıttığını ifade etti.

Eğitim İş Tarsus Şubesi, Atatürkçü düşünceye ve eğitime verdiği önemle bilinirken, ADD Adana ve Tarsus şubeleri arasındaki işbirliği ve dayanışma, gelecekte eğitim alanında daha fazla başarılı projenin hayata geçirilmesine olanak sağlayacak gibi görünüyor.

Bu tür ziyaretler, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkma ve ülkenin eğitim kalitesini artırma amacına hizmet ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster