İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus 24 Nisan 2024 16 Görüntüleme

Atatürk Gösteri Merkezi’nde 23 Nisan Şenliği Düzenlendi

Tarsus’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, büyük bir coşkuyla Atatürk Gösteri Merkezi’nde düzenlendi

Saat 10’da başlayan programa öğrenciler, özenle ve heyecanla hazırladıkları gösterilerle renk kattı. Dans gösterileri ve şiirlerle dolu olan gösteriler, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.
Renkli sahneler eşliğinde gerçekleşen kutlama programında, seyirciler bayraklarla coşkuyla eşlik etti. Çocukların neşesi ve enerjisi, etkinliğe ayrı bir anlam kattı.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ve Tarsus İlçe Protokolünün yanı sıra, veliler ve vatandaşlar da programı izlemek için bir araya geldi.
Yaklaşık 2 saat süren etkinlik, 23 Nisan ruhunu en güzel şekilde yansıttı. Çocukların coşkusu ve yetenekleri, geleceğe olan umutları tazeledi ve kutlama programı unutulmaz bir deneyim olarak belleklere kazındı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster