Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 26 Eylül 2023 79 Görüntüleme

Ali Tunca Balkış, Akkoza Medya Grubu’nu Ziyaret Etti. “Akkoza’nın Yeni İş Yeri İnşaatı Görüşmeleri Yapıldı”

Melek yapı sektörünün önde gelen isimlerinden Ali Tunca Balkış, Akkoza Medya Grubu’nun merkezine yaptığı özel bir ziyarette, geleceğe dönük kurumsal çalışma alanlarına dair önemli görüşmeler gerçekleştirdi
Ziyaret sırasında, Akkoza Medya Grubu’nun CEO’su Hasan Selenoğlu ile Sayın Balkış, Akkoza Medya, Akkoza Tabela, Akkoza Matbaa ve diğer tüm birimleri içerecek yeni bir iş yeri inşaatı projesi hakkında detaylı görüşmelerde bulundular. Bu projenin, firmanın büyüme ve yenilik hedeflerini desteklemesi bekleniyor.
Ayrıca, Akkoza Medya Grubu’nun ileriye dönük kurumsal çalışma alanı projeleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Her iki taraf da işbirliği potansiyeli hakkında heyecan duyduklarını ifade etti.
Hasan Selenoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada: “Sayın Ali Tunca Balkış’ın tecrübesi ve vizyonu, işimizin büyümesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayacak. Yeni iş yeri inşaatı projesi, Akkoza Medya Grubu’nun gelecekteki başarı hikayelerine bir adım daha atmamıza yardımcı olacak” dedi.
Ali Tunca Balkış ise: “Akkoza Medya Grubu’nun dinamik ve yenilikçi yaklaşımı beni etkiledi. İşbirliği fırsatlarını değerlendirmek için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.
Bu görüşmenin ardından, her iki tarafın detaylı çalışmalara başlaması bekleniyor. İşbirliği ve yeni projelerin hayata geçirilmesiyle, her iki şirketin büyüme ve başarı ivmesinin artması amaçlanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster