Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 10 Kasım 2023 173 Görüntüleme

ALİ İLK’TEN “ÖN SEÇİM” VURGUSU

Önceki Dönem CHP Tarsus İlçe Başkanları’ndan Ali İlk sosyal medya hesabından ÖN SEÇİM VURGUSU yaparak kamuoyuyla bir yazı paylaştı.
İşte o Yazı :
Ulusumuzun umudu, son büyük kurultayımızla yeniden yeşermiştir. Yeşeren umutlar; istikbalimizin ve büyük insanlığın en güçlü işaret fişeği olmuş; coşkusuyla adeta bir bayram telaşını tüm temiz yüreklere nakşetmekle beraber, yürek kıpırtılarının heyecanı yalnızca partililerimize değil, bütün vatan sathında, tüm millete sirayet etmiştir.
Bu minvalde; bu heyecan, bu coşku, bu umudun ortaya çıkışı, aynı zamanda partimizin en yetkili ağzından da taçlandırılmıştır. Bir asırdır demokrasimizin mihenk taşı olan partimizde ”ÖN SEÇİM” yüksek bir tonda, bir kez daha seslendirilmiştir.
Bu güçlü ses, bu güçlü irade, asrın başından bu günlere seslenen Büyük Atatürk’ün günümüzdeki tecellisi, bilakis izdüşümü olmuştur.
Büyük kurultayımıza damgasını vurarak, yüreklerdeki güçlü ateşi harlayan, Sayın Genel Başkanımızın, parti tabanımıza müjdelediği ”ÖN SEÇİM” ; hem belediye hem de milletvekilliği seçimleri için nihai başarımızın ilk adımı olmuştur.
Tabanımız, olağanüstü bir sabırsızlıkla beklediği, kendisine tevdi edilen bu ulvi vazifenin de ziyadesiyle üstesinden gelecek, partisini bir kez daha bu aziz ulusun güçlü bir meşalesi kılacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster